Nu har finalen börjat närma sig. Sista lagret färg på tak och väggar osv. Kakelsättaren har gjort klart tvättstugan, och satt klart lilla toan.
Fogar golvet under torsdagen hoppas vi. Då kan målaren lägga sista lagret i taket som vi valde att spara på till han var klar. 
Det stora badrummet kör han på i nästa vecka och vi hoppas då att de kritiska ytorna skall vara klara till den 5/6. 
Tvättstuga och de två badrummen tillhör dessa kritiska ytor. Viktiga för rörläggaren tex.

Den lilla toan fick mosaik på golvet istället för 15 X 15 cm plattor. Den leverans av plattor som vi fick var så illa sågade att de inte gick att lägga korrekt. Det skilde 2-4 mm på varje platta och det hade sett för illa ut sätta dem sa kakelgubben. Vips så fick vi samma platta fast i mosaik istället och till 15/15 plattans pris vilket är jättebra. Tänk att ibland kan det löna sig med lite strul :)

Toan som enligt mitt tycke hamnar för nära duschen ser ni här. Kommer att sitta väldigt nära duschväggen och vi får ett utrymme i hörnet som blir svårmöblerat. Vi får se men känslan var åt det hållet nu ikväll. 

Köket inplastat och som ni ser har väggarna blivit målade. En ljus grå nyans med lite grönt. Blev grymt bra i dagsljus men blev orolig vid solnedgången. Saknade lampor men färgen blev väldigt dämpad då.
Dessa val...

Med vänlig hälsning P & M

Götenehus. Björkås. kakel & klinker.,