Äntligen börjar det kännas som om det händer något. Den senaste veckan har huvudsakligen bestått i att transportera bort den överflödiga sprängstenen. Det blev några lass... Som tur var hade vår entreprenör kontakt med en kille i närheten som behövde sten till sin tomt så det miskade transporttiden en hel del. 
Tomten har också förberetts för grunden med makadam, VA och flis. Måste säga att vi har haft en fantastiskt bra  grävare som lyckats grovplanera tomten så bra. Om någon behöver tips på en bra grävare så hör av er!
 
Något som har varit mindre trevligt denna vecka är all den snö som fallit. Det har snöat lite grann varje dag så killarna har haft fullt sjå med att täcka flisen från att bli helt nedsnöad. Vi har också haft problem med vägen fram som förblivit oskottad när snön kommit. Våra entreprenörer har själva fått salta och skotta för att kunna komma upp med lastbilar. Inte helt lyckat då kostnaden hamnar på oss i slutändan... Får nog helt enkelt engagera oss i den där vägföreningen snart...
 
Igår anslöt en ny entreprenör till oss som fått i uppdrag att gjuta vår grundplatta. En kontakt vi fått via Patriks kusin. Vi har en mycket bra känsla för dessa killar och som grädde på moset är den ena killen f.d fotbollsproffs som spelat i Elfsborg. Det ser ju så klart Patrik som pluspoäng (trots sin änglasjäl). Målet är att plattan skall gjutas på onsdag i nästa vecka. 
 
Både jag och Patrik har varit ute idag och tittat på hur långt entreprenören hunnit och kantelementen är nu i princip klara. Huset börjar äntligen få någon slags form :)
 
Här kommer lite bilder.
 
 
 
 
Huset hamnar ganska nära berget i det nordöstra hörnet, men vi har valt att behålla det så med förmån för det fina snittet i berget. Vi har fått en jätte fin slät yta som vi i framtiden tänker belysa på något snyggt sätt.
 
 
 
 
 
Maria o Patrik
 
 
 
 
Björkås, Grundplatta, Götenehus,